واليكم المقادير
كوب مانجوبعد التقشير والتقطيع
أو أى نوع فاكهة أخر
ولو حبيتواتعملو ه بالشكولاته
أضيفوا نصف كوب كاكاوالى خليط اللبنأثناء الغليان مع اضافة النشا ايضا اثناء لغليان والسكر
كوب سكر
كوب لبن
عصير واحد ليمونة
2 ملعقة نشا
2 بيضة
فانيليا
واليكم الخطوات بالصور
يتبع
أولا نضع كوب المانجو المقطعة
بعد تقشيرها مع نصف كوب سكر وعصير ليمونة على النار
مع هرسها والتقليب المستمر حتى الغليان ثم ترفع من على النار
وثانيا نحضر كوب لبن مع نصف كوب سكر ونضعهم مها على النار مع اضافة 2 ملعقة نشا عند الغليانمع التقليب حتى تتماسك زى المهلبية
ثم ترفع من على النار وبعد أن تبرد المانجو المحضرة مسبقا يتم اضافتها على خليط اللبن واضافة 2 بيضة وضربهما فى الخلاط مع اضافة الفانيليا
تم اضافة المانجو على اللبن
وبعد ما ضربنها فى الخلاط أو الكبة بقت بالشكل ده على فكرة أنا ضربتها فى الكبة اللى هى المفرمة
وهنا وضعتها فى حافظة طعام وتم وضعا بالفريزر من بليل حتى الصباح