منتدى ربات البيوت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى نسائى لكل البنات والستات
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكبدة الاسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ستوتة الانتوكة
Admin



المساهمات : 58
تاريخ التسجيل : 04/10/2010

الكبدة الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: الكبدة الاسكندرانى   الكبدة الاسكندرانى Emptyالأربعاء أكتوبر 06, 2010 7:40 pm



الكبدة الاسكندرانى

المقادير حسب عدد الاشخاص اللى سيتناولونها وانتى بعد اللى بتحدديها

انا هنا مستعمله كيلو كبده شمبرى او بتلو حسب ماترغبى

وتكون مقطعه شرائح رفيعه جدا وصغيره والجزار هو اللى بيقطعها لك فقط اخبريه انك تبى كبده اسكندرانى لانها مشهورة جدا





حبه فلفلة رومى منزوع منها البذور او لو حابه تتركيها ببذورها عادى

ملعقتين كمون ناعم

5 فصوص ثوم

معلقه شاى كسبره ناعمه

ملح




زيت للتحمير


الطريقه

نطحن الفلفل والثوم مع الكمون والكسبره والملح ولو تحبى الاكل حار تضعى قليل من الشطة الحارة






ونتبل بيهم الكبدة ونقلبها كويس ونتركها نصف ساعة او ساعة قبل التحمير






وتحمر على مرتين فى ربع كوب زيت فى كل مرة

منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://rbatelbuot.yoo7.com
 
الكبدة الاسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ربات البيوت :: مطبخ ربات البيوت-
انتقل الى: